Džiovintos žuvys yra natūralus ir sveikas maistas daugeliui roplių rūšių, įskaitant vandens vėžlius ir dideles akvariumo žuvis. Jos taip pat yra skanėstas katėms. Jos yra gausus energijos šaltinis. Džiovinimo procesas didžiąja dalimi išsaugo šviežių žuvų maistines vertes, kartu užtikrindamas ilgą produkto galiojimo laiką ir vartojimo patogumą.
Sudėtis: džiovinta žuvis. Analitiniai komponentai: žali baltymai 61,0 %, žali aliejai ir riebalai 7,5 %, žalioji ląsteliena 1,5 %, drėgmė 14,0 %.
Įspėjimas: turinys gali sukelti alerginių reakcijų žmonėms.
Produkto fizinės ir organoleptinės savybės periodiškai kinta, tai būdinga natūralios kilmės žaliavoms.
Mikroelementai | |
Kiekis | 35 g |